5 baby favoritter

5 FAVORITTER TIL LILLESØSTER

Når man nu ikke rigtig kan shoppe amok på grund af midlertidig mærkelig kropsform, kan man jo begynde så småt at shoppe babyting til Lillesøster. (Der er altid en undskyldning for grund til at shoppe). Jeg er slet ikke begyndt at kigge på tøj endnu, men har set lidt nærmere på noget af alt det der andet grej, der er rart at have til sådan en lille en.
(INDEHOLDER AFFILIATE LINKS)

  1. Der er selvfølgelig de der obligatoriske stofbleer. Man kan næsten ikke få for mange af dem, men jeg synes ofte, der er stor forskel på kvaliteten og jeg har desværre oplevet at de billige bliver helt stive efter vask. Ikke rart for en lille blød babyhage. Jeg tror jeg satser på disse i økologisk bomuld fra Kongens Sløjd.
  2. Til Oscar havde vi en lille uro, der kunne spille musik og han var overraskende glad for den. Derfor skal Lillesøster selvfølgelig også have en og en lille smule “lyserødt” er jo tilladt. Jeg er ret vild med denne søde musikkanin i fin farve.
  3. De savler jo de der små banditter og medmindre man vil ud i konstant skift af bodystocking, er en hagesmæk altså ret praktisk. Er ret vild med formen på disse hagesmække fra Fabelab – og så ser de vildt bløde ud.
  4. Det er fuldstændig umuligt for mig at beslutte mig, når det kommer til sengetøj, for der findes så helt fantastisk mange fine varianter. Men jeg tror nu altså at Lillesøster skal puttes i dette søde pandasæt fra Liedwood. Og så er det øko!
  5. Jeg håber,  at min dejlige Mor vil strikke et lille lunt babytæppe. I ved sådan et man altid lige har med sig og som ikke fylder ligeså meget som en babydyne. Hvis hun i stedet leverer sokker eller lign. kunne dette fine babytæppe være et rigtig godt alternativ.

Det var faktisk lidt svært kun at vælge 5 ting, men så har jeg en god undskyldning for at lave flere lignende indlæg. Der er mange fine forårsting derude. Laver nok også snart et par indlæg med egne ønsker og lidt forårsgrej til Oscar. Er der nogen der har anbefalinger til “baby must haves”, tager jeg imod dem med kyshånd.

Follow my blog with Bloglovin

Kommentér

Navigate