Anekdoter fra AnneMor

Sidste år startede jeg en blog og dengang besluttede jeg mig for, at den skulle handle om min hobby, hvilket er alt indenfor indretning, design, interieur, DIY-projekter osv. Men rimelig hurtigt begyndte jeg at kede mig og det var jo ikke lige det, der var meningen med at have en blog. En blog er vanvittig tidskrævende og formålet var, at jeg gerne ville inspirere og dele ud af mine ideer og alle de ting jeg dagligt ser, der inspirerer mig og gør mig glad – et sted jeg kunne samle idéer, ambitioner, projekter og inspiration.

Annekdoter
Men som sagt blev det lynhurtigt ret kedeligt og jeg fik en overdosis af billeder, der alle lignede hinanden med de samme stueplanter, Royal Copenhagen og Beni Ourain tæpper … nej ellers tak. Så bloggen blev lagt på is og jeg gik i tænkeboks. Jeg havde i lang tid tænkt på, at jeg gerne ville have en blog, hvor jeg kunne udfolde mine ideer og tanker – tømme mit hovede.  Men for et år siden var jeg også 100% overbevist om, at jeg aldrig ville få en personlig blog. På trods af at jeg er et ret udadvendt og åbent menneske, er jeg samtidig ret privat, når man når til en bestemt grænse. Men altså… der kan ske mange ting på et år og nu sidder jeg her og skriver indlæg til min nye personlige blog. Den er fuldstændig uprætentiøs og nede på jorden (bare tjek blognavnet) – og der er ingen regler for hvilket indhold der kan eller være på bloggen. Forhåbentlig vil der være lidt for de fleste.

Når man skriver en personlig blog, er jeg jo udmærket godt klar over, at man bliver nødt til at give noget af sig selv, hvis det skal forblive interessant for ens læsere at følge med. Men nu giver jeg denne form for blog en chance og et sats og har aftalt med undertegnede, at jeg vil udfordre mig selv ift. det her med at dele ud af de mere personlige ting og tanker. Der vil selvfølgelig også fortsat komme rejseindlæg, Rodeskuffen, noget om indretning og hvad der ellers lige fylder i mit liv i skrivende stund. Bloggen her er egentlig stadig under opbygning og der mangler lidt her og der, men hvem siger, at alting skal være perfekt før det kan deles med omverdenen? Jeg håber, at I vil tage godt imod alle de små anekdoter fra min hverdag og de tanker, der fylder her hos AnneMor.

God søndag derude.

 

Follow my blog with Bloglovin

Kommentér

Navigate