ANNEkdoter #1

På min tidligere boligblog havde jeg en “weekly”, jeg kaldte Rodeskuffen. Det var et indlæg, der indeholdt lidt af hvert og hvor jeg delte ud af noget af den inspiration, jeg selv var stødt på i løbet af ugen. Jeg har også et par stykker af Rodeskuffen her på bloggen, men ny blog – ny weekly. Det er tid til noget nyt og derfor introducerer jeg hermed ANNEkdoter.

Jeg må hellere starte med at sige, at der nok ikke bliver tale om egentlig anekdoter i form af små historier, men mere små uddrag af min hverdag og virkelighed lige her og nu – altså ANNEkdoter. Og da jeg også har lovet mig selv, at der ikke er nogen regler for denne blog, er der muligvis også mere tale om en monthly end en weekly… Lad mig sige det sådan her: Der kommer ANNEkdoter, når de er klar! 😁

Så her kommer lidt af denne uges tankemylder. Bare så I ved det så…

 • Er jeg vild med upcoming danske Off Bloom og “Love To Hate It” har tit og ofte været soundtrack til mit liv i vores køkken. Giv dem en chance her:

 • Har jeg planer om at ommøblere vores køkken og bygge en bred polstret bænk, der kan huse hyggestunder med benene i vejret, mens andre laver mad. Det betyder desværre, at vi så må sælge både mit elskede snedkerlavede spisebord og vores dejlige Eames stole. Køber kom glad!
 • Drømmer jeg om et ophold på en lækker riad i Marrakech. Det ville være den perfekte kærestetur inden babys ankomst.
 • Tænker jeg utrolig meget på alle de festivaler der kommer denne sommer. Til den tid er jeg sikkert stor, tung og træt – pt. er jeg stadig på sylfide-stadiet . Åhh men måske bare en lille smuttur til mit elskede Roskilde? Der er jo også meget god mad (apropos sylfide)! 😜
 • Tænker jeg, at det er ved at være tid til at få åbnet op og gjort forårsklar i kolonihaven. Det er bare lige det der med klargøringen, der altid lige kræver en weekend med havearbejde og des lignende. Men så længe vejret er godt, gør det mig faktisk ikke spor.
 • Trænger mine gravide fødder til komfortable sko (er jo ikke på sylfidestadiet forevigt). Er faldet over dem her. Hvad tænker I? cool nok eller skolelærer fra 70´erne?
    
 • Er jeg gået fra at være stor vanddrikker til tørstig saftevandsbæller. Jeg tror det er den eneste graviditetscraving, jeg har haft indtil videre. Er vild med smag i min drik lige pludselig og kan konsummere uanede mængder øko tranebærsaft – helst med isterninger i!
 • Tæller jeg ned til påskeferien i næste uge. Glæder mig som et lille barn til nogen dage i huset ved havet på Bornholm. Der er både familie og venner og masser af tid.
 • Er det fis i en hornlygte, det der med at morgenkvalme forsvinder efter 1. trimester. Jeg er halvvejs igennem 2. trimester og inhalerer stadig mine havregryn hver morgen som det første, for ikke at ende med hovedet i fajancen.
 • Håber jeg, at I følte jer nogenlunde underholdt af ANNEkdoter #1

Kommentér

Navigate