ANNEkdoter #2

Hermed anden udgave af ANNEkdoter, der har været lidt tid undervejs, men som jeg skrev i mit “åbningsindlæg” her på bloggen, har jeg lovet mig selv, at jeg ikke ville lave alle mulige regler for denne blog. På trods af det kan jeg dog godt mærke, at jeg bliver lidt træt af mig selv, når jeg ikke får skrevet de indlæg jeg gerne vil, men måske er det kun med til at holde mig til ilden? Jeg vil dog sige, at jeg faktisk har arbejdet lidt på bloggen i forhold til noget af det indhold jeg fremadrettet skal til at lave. Mere om det senere.

Men bare så I ved det så….

 • Har jeg haft en virkelig doven påskeferie, hvor planen egentlig var, at jeg skulle være super flittig her på bloggen. Shit happens! Til gengæld har jeg virkelig slappet af og haft masser af tid sammen med venner og familien!
 • Skulle I tage at tjekke www.standupmarathon.se ud. Vi kører med det på kontoret og det er utrolig så flittige folk pludselig bliver til at stå op og arbejde, når konkurrencegenet sætter ind. Som alle ingen jo ved er  “Sitting the new smoking” og de kloge siger, at du lever længere, hvis du står op et vist antal timer hver dag frem for at side fastlimet til kontorstolen. Som I kan se på dette screendump er jeg i skrivende stund i førertrøjen – Wuhuu!

 • Glemte jeg helt at fortælle om min pendulerende veninde, der allerede havde penduleret sig frem til, at jeg skulle have en pige inden vores gennemscanning. Noget med en guldring hængende i et hår over maven. Kører den i cirkler er det en pige og svinger den fra side til side, er det en dreng. Så lærte I det nyttige trick 😂 Jeg må dog sige, at jeg selv prøvede flere gange efterfølgende og hver gang lavede den cirkler – mærkeligt!
 • Har jeg grundet min kollega fra Hong Kong nu smagt Matcha i alle tænkelige snack variationer.  Hun får tilsendt disse helt fantastiske snackpacks fra Hong Kong og er sød til at dele – seriøst vi snakker en lille flyttekasse med diverse. Den er guld værd om eftermiddagen, når preggo her er ved at gå sukkerkold.
 • Ugens “tune” kunne helt sikker godt være Future Islands, da det næsten lige er blevet offentliggjort, at de spiller på Roskilde. Men i stedet vil jeg blære mig med dette billede af überseje Samuel Hering og undertegnede backstage efter deres koncert på Roskilde i 2015. Lidt svedige måske… Men hold nu kæft har I set ham danse?
 • Fandt jeg “Hulebjørnens klan” i kolonihaveforeningens byttehjørne og slugte den på to dage. Problemet er nu, at jeg virkelig gerne vil vide hvordan det går hende Ayla, men gider ikke rigtig læse alle de andre bind. Hvad siger I derude? Kan de anbefales?
 • Tudede jeg helt vildt, da jeg læste slutningen af bogen. Tror mine gravidhormoner spiller mig et puds, eller også er det bare tanken om at skille barn og mor, der går lige i mit moderhjerte. (Tænker ikke jeg “spoiler” noget for nogen. Enten har man læst den eller også er man vist videre med mindre man som jeg, har en svaghed for gamle paperbacks).
 • Superbrugsen har kørt slutspurt på deres påskevarer. Hvad bilder de sig ind? Nu har jeg skuffen fyldt med lækre påskeæg, der ligger og kalder på mig. Eller rettere sagt den var fyldt – nu ikke så meget!🙈
 • Har jeg vanvittig meget lyst til at forårsshoppe, men det er bare ikke skide sjovt når man render rundt med en basketball på maven… Tror jeg laver et shoppingindlæg med alle de ting jeg har set derude. Så kan I andre måske få glæde af lidt inspiration?
 • Har virkelig mistet lysten til fisk her på det seneste og overvejer faktisk, om jeg skulle begynde at spise andre former for kød i stedet – igen giver jeg graviditeten skylden. Ville egentlig hellere gå 100% vegansk.
 • Har min skønne bonusdatter valgt ugens tune. Hun har nemlig en ret fed musiksmag og det er megafedt at have en teenager i det lille hjem, der løbende holder mig opdateret, så jeg ikke føler mig fuldstændig håbløs bagefter.

 • Afslutter jeg hermed denne omgang ANNEkdoter med et rungende GOD PÅSKE DERUDE!

2 Comments

 1. Var også meget afhængig af Ayla, og hendes skæbnefortælling. Har læst dem alle – de er gode, men må indrømme at de bliver lidt trivielle og udvandede til sidst. Nu kan jeg ikke huske om Jondalar dukker op allerede i den første bog, men hvis ikke, så har du datidens husmorporno til gode.. god fornøjelse. Knus Fie

  • annemor Kommentér

   Tak Fie 🙂 Har faktisk allerede kastet mig over Hestenes dal og mødt Jondalar. Men så tror jeg også jeg stopper derefter 🙂

Kommentér

Navigate