Favoritter til den gravide

INDEHOLDER AFFILIATE LINKS

FAVORITTER TIL FRK. PREGGO

Som lovet kommer der hermed også et par favoritter til den gravide, så det hele ikke kun drejer sig om baby. Selvom jeg ikke gider at bruge en formue på graviditetstøj, bliver jeg simpelthen nødt til at gøre et eller andet. Det handler til dels om at finde noget der er komfortabelt, men for mig handler det ligeså meget om at føle sig godt tilpas. I ved, sådan som man har det, når man har noget pænt tøj på, der faktisk klæder en. Jeg synes sgu det er lidt svært her i graviditeten og det dur simpelthen ikke, at jeg allerede halvvejs, skal være træt af at være gravid! For faktisk kan jeg godt lide at være gravid. Der er noget magisk over det og både min første og denne graviditet har forløbet uden nogen skavanker, hvis man altså ser bort fra morgenkvalme og en smule halsbrand.

Nå men tilbage til det der med tøjet. Jeg har altid interesseret mig en del for mode, og det er ikke spor morsomt at se hele den nye forårskollektion og derefter hoppe i endnu et par leggings og en kjole i stretch. Men så faldt jeg over Asos og deres Maternity kollektion. Der er et virkelig stort udvalg og priserne er meget fornuftige. Så hermed deler jeg ud af nogen af de fine ting, jeg har set på Asos – og andre steder, som jeg godt kunne tænke mig at få fingrene i.

  1. Disse Malene Birger Bukser 1395,- er ikke graviditetsbukser, men jeg har alligevel taget dem med, for de ser simpelthen så lækre og bløde ud. Tænker at de vel kan sidde under maven??
  2. Jeg har altid været ret stor fan af bukserdragter og føler mig altid godt tilpas, når jeg hopper i sådan en. Har dog aldrig tænkt, at det var oplagt graviditetstøj men hvorfor ikke. Denne buksedragt 280,- ser dejlig blød ud og var en af de eneste modeller, der fandtes i anden farve end sort (det gider jeg simpelthen ikke forår og sommer).
  3. Jeg har faktisk ledt efter t-shirts som disse 180,-. Jeg tænker, at de kunne være så rare til sommer og man kan smugle et par fine leggings eller lignende indenunder, da de er så lange.
  4. Jeg mangler løse lækre forårsbukser, der ikke er alt for tynde og kolde. Jeg fandt disse chinos 220,- som fås i forskellige fine farver. Tænker de både kan være cool med sneakers eller sandaler, og er ok til arbejdsbrug trods det afslappede look.
  5. Som I kan se, er jeg blevet glad for striber, og denne tynde bløde sommerkjole  210,- skal bruges på stranden eller en slappedag i kolonihaven. Den er ikke fra deres Maternity kollektionen, men det tynde, bløde jerseystof kan helt sikkert sagtens trækkes ud over basketball´en.
  6. Jeg mangler virkelig bluser, der kan nå ned om maven og jeg mangler også lidt noget slappetøj til de dovne søndage derhjemme. Endnu engang faldt valget på striber med denne sweatshirt 160,- i sømandslook.

Jeg kunne godt tænke mig alle ovenstående dele, men jeg har kun bestilt nr. 2,4 og 5.
Skal dog helt sikkert finde en butik, hvor jeg kan prøve nr. 1. Jeg har desuden lige fundet en ny fin forårsfarve, som I også lige får med her: Jeg er generelt ret vild med farven koral eller peach, når det kommer til neglelak og det må ikke blive FOR lyserødt. Denne her Peach Side Babe fra Essie (lige nu nedsat til 59,25,-) ser lidt mere lyserød ud end den er, når den kommer på. Så fin til sommerbrune hænder!

I får også lige denne her med. Verdens bedste føntørre-vidundermiddel. Elsker Shu Uemuras hårprodukter og denne passer godt på dit hår og efterlader det blødt og fyldigt!
Er desuden vanvittig vild med denne jakke fra Pom Amsterdam.

Jeg håber at nogen – måske andre gravide, fik lidt inspiration. Det er jo altså en del anderledes, end det tøj jeg havde fundet frem, hvis jeg ikke var gravid, men nu er ikke tiden for de store indkøb af dyre klassikere. Vil bare gerne føle mig godt tilpas. (Du kan finde flere favoritter til den gravide her).

Shop Amok…
/A

Kommentér

Navigate