Forår: shopping til den gravide

I Wanna Get High…

Indrømmet! Jeg elsker at shoppe og jeg er overhovedet ikke den mindste i tvivl om, at det hos mig udløser lykkehormon. Derfor får I lige lidt underlægningsmusik fra mine gode gamle hip hop dage til dette indlæg om shopping til den gravide. Ja ja det er en hel anden slags “high” de synger om, men når man nu er gravid må man jo nøjes med shopping 😂
(Indlægget indeholder affiliatelinks).

Here you go:

Sommershine til hud og hår og bløde sager i stretch til maven

Det er begrænset hvad jeg gider at shoppe taget i betragtning at min krop er stor og deform og at dette ikke er tiden til at shoppe dyre klassikere, der skal hænge i skabet i evigheder. Men ikke desto mindre vokser jeg jo og for mig er jeg tæt på det sted hvor bekvemmelighed bliver indbegrebet af mode for mig (kun tæt på – når aldrig helt derhen). Jeg bliver simpelthen nødt til at skaffe mig bløde forårssager, som jeg stadig kan være bekendt at vise mig i. Vi har både haft konfirmationer og 40 års fødselsdagfester her i maj og derfor har jeg købt et par enkelte lækkerheder. Det er dog mest i kategorien “skønhedsprodukter” at jeg har spenderet. Der skal lidt ekstra shine til forårets farver. Lige nu ligger nr. 1 og 4 i kurven. Resten er bestilt, ankommet og taget i brug 😍

  1. Jeg mangler virkelig bukser og med disse varme dage, der har været på det sidste er jeans alt for varme – og så er jeg ret træt af leggings. Derfor disse haremsbukser i fin pudderfarve. (163,-)
  2. Har længe kigget på denne kjole fra Stine Goya (1400,-) og den røg på til den store dobbelt 40-års fødselsdag/kærlighedsfest. Den er så behagelig og så kan den også bruges, når maven er forsvundet (læs:blevet mindre). En god klassikere at have i skabet og hver en krone værd.
  3. Jeg har aldrig rigtig gjort mig i concealer, men min hud er altså ikke hvad den har været og graviditeten har desværre også medbragt små irriterende kølsprængninger her og der. Så nu har jeg købt denne concealer fra Clinique og indtil videre kalder jeg den min mirakel-pen (230,-)
  4. Jeg er så glad for min gravid buksedragt, at jeg overvejer at bestille en til i sort. Den er blød og lækker uden, at jeg føler mig alt for slaggy og afslappet (285,-)
  5. Jeg kan rigtig godt lide disse læbestifter fra Shiseido. De minder om en kombi af læbestift og lipgloss. Mere gennemsigtige end en læbestift og med en fin cremet konsistens og lidt shine – men ikke fedtet som lipgloss. Jeg har købt farven “Enchantment” – så fin!  (180,-)
  6. Sommeren er på vej og jeg elsker at bade. Men jeg frygter lidt, at jeg ikke kan passe nogen af mine bikinier. Derfor kaster jeg mig nu ud i denne tankini – altså en todelt badedragt. Tænker at det skal prøves, nu hvor jeg er gravid. (224,-)
  7. Elsker denne hårolie. Den fjerner alt frizz og løse totter uden at fedte håret ind (jeg har fint hår, der nemt kan syne fedtet ved brug af olie) og den er drøj i brug. (Nedsat lige nu til 287,- for 150 ml.)
  8. Er desuden vild med denne jakke fra Pom Amsterdam (1500,-). Sommerfarver og så fin når man smøger ærmerne op og viser det fine for frem.
  9. Denne highlighter stick fra Lord & Berry er super nem at “arbejde” med og den giver et rigtig fint glow til kindben og lign. (129,-)

Det var et mindre referat herfra om shopping til den gravide. Du kan finde andre gravid favoritter her. Vender tilbage med update på, hvordan sådan en tankini gør sig på gravidkroppen. 👍🙂 Håber I nyder foråret derude!

Drømmer desuden om denne fine top til vores næste rejse til varmen.

– AnneMor

Kommentér

Navigate