Forårsfavoritter til børn

(Indlægget indeholder affiliatelinks)

Bæredygtige favoritter

Lige nu er der 25 % på ALT børnetøj hos Ellos, og det fratrækkes ved kassen. Efter jeg har opdaget deres egen “The Conscious Choice” sortiment, er jeg blevet fan. I samarbejde med BCI (Better Cotton Initiative) arbejder de på at skabe forbedrede sociale, økonomiske og miljømæssige forhold for bomuldsbønderne. Det er også godt for vores kære klode. Elsker det – det er win win! Så her kommer lidt bæredygtige sommerfavoritter:

 1. Blød jersey t-shirt med fint print og lomme i bæredygtig bomuld 99,-
 2. Korte bomuldsstrømper til de bare ben i sneakers, 3 par 79,-
 3. Jeg elsker sæsonens ferskenfarve og derfor skal Oscar også have denne t-shirt. Perfekt til sommerbrun hud og lyse krøller! Nedsat til 75,-
 4. Som I ved, er jeg glad for striber, så her er en stribet sag i fine støvede farver. Nedsat til 60,-
 5. Blød sweatshirt i økologisk bomuld med lange ærmer uden ribkant. Nedsat til 110,-
 6. Bløde shorts i sweatkvalitet, der kan klare lidt af hvert i børnehaven 149,-
  Flere forårsfavoritter til sønnike:

 7. Hillfiger laver verdens blødeste og tykke hættetrøjer, hvilket altid er et hit. Lyseblå betyder strand og sommer og denne hættetrøje er et klart sommerhit til kølige morgener bag på cyklen 499,
 8. Når jeg får chancen, kan jeg stadig godt lide at putte Oscar i tøj med sjove print, men han er desværre blevet så stor, at han selv er begyndt at have en mening, om hvad der er sejt. Måske kan disse sweat bukser med ræve lige gå an? 249,-
 9. Jeg leder efter en ny cap og meget gerne i en lækker sommerfarve. Denn koralrøde cap fra Nike er et godt bud, 149,-
 10. Jeg har en svaghed for jakker og det bærer Oscar garderobe i høj grad præg af. Her er en cool overgangsjakke til de blæsende dage, 399,-
 11. Bløde undertrøjer fra Petit Bateau i sailor-look til de helt varme dage, 2-pak 179,-
 12. Kender I det der med at børn vokser i ryk? Pludselig stumper alle Oscars bukser og derfor er jeg virkelig på udkig efter lækre forårsbukser. Er vild med disse joggingbukser med hængerøv i yndlingsblå fra Molo. Nedsat til 239,-
 13. Oscar synes seler er sjove, så derfor skal han have disse chinos med seler, 169,-
 14. Jeg elsker nattøj fra Snork i økologisk bomuld og Oscar skal helt sikkert have en sommerpyjamas med seastribes, 349,-

Jeg kunne jo blive ved, for hold nu op hvor er der meget lækkert børnetøj derude. Men imorgen skal jeg til lagersalg hos Miniature og har derfor lovet mig selv liiige at holde lidt igen, indtil jeg har været dernede og gå amok. Forhåbentlig kan jeg også finde lidt til lillesøster. Jeg er desuden igang med et lille indlæg om forårs/sommerfodtøj til børn, så det kommer asap.

Solong….

Kommentér

Navigate