Om sidste kontordag, boligfornyelser og Roskilde Festival

Sidste kontordag inden barsel

Så nåede vi endelig til min sidste dag på kontoret. Officielt starter min barsel først d. 14. juli, men nu holder jeg lige 2 ugers sommerferie og mine sidste to arbejdsdage i denne uge, tilbringer jeg på Roskilde Festival, med vores skønne kommunikationsteam. Det er alligevel lidt mærkelig at rydde op i bunker, smide gamle notesbøger ud, tømme skuffer osv. Jeg regner da stærkt med, at jeg er tilbage igen om et års tid, men man ved jo aldrig hvad der sker. Virksomheden kan blive solgt. min stillig blive nedlagt osv, men jeg håber da, at de står med åbne arme og byder mig velkommen tilbage, når barselstiden på et tidspunkt er løbet ud.

Fornyelse i nr. 5

Jeg ved godt, at jeg har været ret stille på bloggen det sidste stykke tid, men jeg har haft en del om ørerne og energiniveauet er desuden ikke, hvad det har været. I denne uge har vi lejet vores lejlighed ud på Airbnb og er selv flyttet i kolonihaven. Teenageren tog på Roskilde Festival i lørdags og det var den oplagte mulighed for lige at skrabe lidt ekstra penge ind. Faktisk betaler denne uge for en ny kombivogn til lillesøster, så det er slet ikke skidt – og udgifter har man jo nok af med en baby på vej og et års barsel.

I forbindelse med at gøre lejligheden klar til vores første Airbnb-lejer, gik Skægget lidt amok og fik både slebet og malet gulv i vores meget lille gang. Desuden har vi endelig fået bygget bænken i vores nye spisekrog i køkkenet og fået bestilt hynder. Vi har stadig ikke besluttet os for hvilke spisebordsstole, vi skal have, men bordet er bestilt hos snedkeren og hynderne bestilte jeg hos Stoff & Stil. Det er lidt pebret med customized koldskumshynder med møbelstof, men jeg er selv virkelig dårlig til at sy og jeg orkede bare ikke, at det blev en alt for “hjemmelavet” finish. Når de sidste detaljer er på plads og væggen også er malet, skal jeg nok dele billeder og flere detaljer. Lige nu må I nøjes med et af vores nymalede gang, der har fået fint hvidt (og upraktisk) gulv.

gang

Roskilde Festival og lykkebobler

I morgen tidlig tjekker jeg ind på festivalen, men jeg har lige siden i lørdags kunne mærke jungletrommerne indeni og høre suset i mine ører fra det enorme campingområdet. Festivalen har altid bidraget til min sommer med en helt speciel følelse af glæde og frihed. Jeg kan kun sammenligne det, med den følelse jeg har haft, når jeg har været afsted på mine lange rejser med rygsæk. Lykkebobler i maven og en frihedsfølelse, der kunne overvælde mig, når jeg så en solnedgang på en smuk tropisk strand, spiste lækker aftensmad til en 10´er med gode venner ved et crowdet gadekøkken, overnattede i en hængekøje på en øde palmeø, snakkede skraldespansk med en lokal i bussen i Guatamala, mens min sidemand brugte min skulder som hovedpude og alle de andre små og store fantastiske øjeblikke en rejse kan rumme.

I år bliver det lidt anderledes, for der bliver ingen store fadøl foran Orange Scene, fester med fremmede til solen står op og muligheden for at gøre præcis hvad fanden jeg har lyst til. For det er jo lidt det Roskilde kan og indbyder til. Man pakker konventionerne væk, tager ja-hatten på og bevæger sig ud i folkemængden med et åbent og positivt sind. I år bliver jeg nødt til at lytte til min krop og tage den med ro 😴. Jeg kan ikke vandre rundt hele dagen, sidde på græsset i timevis, drikke shots og ryge smøger eller give den gas i pitten. Men jeg kan opleve koncerterne på afstand – hvor jeg ikke bliver mast og er for langt fra toilettet, spise god mad, læse Orange Press, suge stemningen til mig og hænge ud med mine venner. Og på et tidspunkt må jeg sige “vi ses”, drible over i bilen, sætte kurs mod civilisationen i København og kravle under min egen dyne, så min gravide krop kan restituere og jeg frisk og frejdig kan stå tidlig op og hente min søn næste morgen. Det er ok – det bliver det nødt til at være.

RF11

Billedet er fra RF 2011 hvor jeg og en af mine faste” RF Partners in crime” sparkede festivalen igang om torsdagen med en episk aften, der endte med at løbe helt af sporet. Lige der stod planen vist egentlig på PJ Harvey på Arena, men vi endte med at have en helt fantastisk fest omringet af læderklædte langhårede mænd til Iron Maiden på Orange. Hvad kan jeg sige – det er Roskilde i en nøddeskal.

God festival til alle derude – vi ses imorgen!

 

Kommentér

Navigate