Førstehjælp til min blog

En chance til

Det er februar. Vi er næsten lige kommet tilbage fra vores seneste tur til Thailand og hold nu op, hvor er det dog trist med alt det regnvejr, vi har kørende her i kære lille DK.  Pludselig tilbringer jeg det meste af min tid indendørs i sofaen med benene trukket godt op under tæppet og det har bl.a. medført, at jeg faktisk fik logget ind på min blog. Min meget forsømte blog. Faktisk har jeg ikke skrevet på den i over 2 år! Og hvad skal der nu ske med den?

Da jeg var gravid med Vigga, havde jeg store ambitioner om, hvordan jeg skulle dyrke den blog under min barsel og forhåbentlig få min læserskare til at vokse. Men så kom Vigga til verden. Og hun fyldte alting. Og det gik op for mig, at hvis jeg skulle bruge mine sjældne stunder alene (læs:mens Vigga sov) på at skrive om børn, livet som mor og alverdens baby-crap (pardon my french), ville jeg blive sindsyg. Jeg kunne simpelthen ikke holde ud, at min verden ikke skulle dreje sig om andet end det. Og så holdt jeg op med at skrive – på min blog i hvert fald.

Men nu overvvejer jeg atter at give bloggen lidt opmærksomhed. Genoplive den og se om jeg igen kan finde god energi i at dele ud af lidt af hvert. Hvilken retning, det vil udvikle sig i må tiden vise. Til at starte med kunne jeg jo lave et lille rejseindlæg om vores seneste tur til Thailand. Der er mange, der skriver til mig for at få tips til deres rejser, så måske kan jeg få samlet det hele i en samlet “Guide til Thailand med børn” :).

Kommentér

Navigate