Om travle dage og nedtælling til barsel

Åh som dagene dog bare flyver derudaf og nu banker min barsel snart på døren. Jeg er slet slet ikke klar, selvom det bliver SÅ dejligt at komme ned i tempo. Det er ved at være et stykke tid siden, jeg har fået skrevet noget herinde, men jeg er ligesom inde i en periode, hvor den ene dag bare tager den anden.  Og selvom der sker rigtig mange ting, har jeg svært ved at samle tankerne og dele noget her på bloggen, som faktisk kunne være interessant for jer at læse med i. Jeg har dog lidt brug for at tømme mit hovedet, så jeg håber, at I er friske på lidt tankespind – og ellers kan I jo vælge ikke at læse videre. 😉

Tankespind om hverdagsræset som gravid

Jeg har rimelig travlt på arbejde med et stort koncept, jeg skal have færdigudviklet inden jeg smutter på barsel og på hjemmefronten har kalenderen været rimelig booket med diverse hyggelige ting og sager, så der har virkelig været fart på den seneste tid. Jeg synes dog, at jeg er begyndt at være lidt præget af min graviditet. Jeg træner stadigvæk og har tænkt mig at blive ved, så længe jeg overhovedet kan, men kan godt mærke, at der skal mindre og mindre til, før jeg bliver forpustet. Trapperne til 3. sal tager liiiidt længere tid, end de plejer. Og så begrænser de dumme ligamenter mig, så jeg ikke kan gå ligeså hurtigt og langt, som jeg plejer uden at få ondt – nederen!

Nætterne er også mærkelige. Jeg sover ultra let, men drømmer samtidig utrolig meget og hver gang jeg vågner, flyver der tanker om klapvogne og praktiske ting og sager gennem hovedet. Jeg vågner hver gang, jeg vender mig og skifter fra side til side. Jeg kan ikke længere finde ro på ryggen og jeg drømmer om varme dage, så jeg kan tage på stranden, grave et hul i sandet og ligge på maven – åh hvilken fryd det ville være.

Gravid på Roskilde Festival – no worries!

Jeg har kun lidt over 2 uger tilbage på arbejde, inden jeg smutter på barsel og de sidste arbejdsdage i juni, skal bruges på at dække Roskilde Festival med de søde kommunikationsfolk fra arbejde. Jeg har jo selv lavet festival som frivillig i over 10 år og en sommer uden Roskilde føles amputeret. Begynder dog virkelig at overveje, hvordan denne festival skal prioriteres pga. mine begyndende (sikkert helt almindelige) graviditetsgener. Heldigvis har jeg bilen, så jeg kan altid hoppe bag rattet og køre hjem på hovedet i seng – og jeg har da bestemt heller ikke tænkt mig at kaste mig ud i teltovernatning dernede i år. Men en sandwich fra BusBus, Future Islands på Arena, verdens bedste toast fra Hjaltes, Father John Misty´s “Honeybear”,  Iskaffe fra Mediebyens kaffebar og lidt tislugt skal med i mit sommerprogram – højgravid eller ej!

Så er der selvfølgelig også alt det jeg mangler at få styr på til lillesøster, men det kan fylde et helt indlæg for sig selv. Pyha – må vist hellere få lavet nogen to-do lister.

Håber I holder skruen i vandet derude og kan skimte ferien lige om hjørnet.
/Anne

Kommentér

Navigate