New York – i februar

Arbejdstur til New York

En del af det jeg beskæftiger mig med på mit “rigtige” arbejde hos Sustainia, er at udvikle kreativt konceptindhold til konferencer og performance-events. Vi havde fået en forespørgsel fra selveste UN Global Compact og havde lavet et proposal samt udviklet første udgave til et kreativt koncept. Vores nye koncept skulle redefinere deres årlige UNGC Leaders Summit, de afholder i NYC for knap 1000 internationale erhvervsledere fra hele verden.

Og nu skulle vi til New York for at pitche det for ledergruppen på deres hovedekontor. Vi var 4 mand der fløj afsted og jeg glædede mig helt vildt til endelig at stifte bekendtskab med good old New York. Ville dog allerhelst have haft Skægget ved min side, men pyt nu med… Det var jo bare en smuttur på 3 dage. New York here I come!!

 photo IMG_6991_zpsq7fjthyg.jpg
Solopgang over East River. Jetlag kan være godt for noget.

Vi boede midtown Manhatten og da en stor del af turen gik på møder og arbejde, var det meget begrænset, hvad vi nåede at se. Men grundet jetlag og en meget tidlig start på dagen, fik vi dog udnyttet tiden maksimalt. Min kære kollega Fabijana tog min New York mødom med 8 kilometers Manhattan-vandring inden morgenmad.

Morgenmaden indtog vi i Greenwich Village på den hyggeligste lille cafe, og jeg var ovenud tilfreds med mit meget mættende Breakkie Board efter vores morgenvandring.
 photo IMG_6998_zps63qz2iwr.jpgEfter morgenmaden fortsatte vandringen og med hjælp fra subway´en, nåede vi faktisk en ufattelig stor del af Manhatten på denne ene dag, der ikke var stopfyldt med møder, forberedelser og præsentation (som i øvrigt gik rigtig godt – vi fik jobbet).

Her er lidt pics fra dejlige New York.
 photo IMG_7008_zpsjd3fztqj.jpg
Central Park
 photo IMG_7003_zpsrnagj4rz.jpg
Mit mest turistede øjeblik fra turen: Carrie Bradshaws lejlighed.
 photo IMG_7009_zpsqyqbtgtu.jpg
5th Avenue shopping

Udover sightseeing og en hel del shopping, nåede vi faktisk også en del gode restauranter, men hold nu op hvor er der meget at se og gøre i NYC. Jeg mødte en svensk pige, der har boet der i 8 år og hun sagde:

Man når aldrig i bund… og når man er ved at være der, hvor man synes man har rimelig godt styr på byen, kan man starte forfra. Byen er i konstant udvikling og det går lynende stærkt.”

New York løber nok aldrig tør for uopdagede hemmeligheder og hyggelige steder. Alt i alt var det en rigtig god, omend rimelig programpakket mødomstur til New York. Og nu da vi har fået jobbet for UN Global Compact, bliver det jo nok ikke sidste arbejdstur til denne skønne by. Glæder mig dog allermest til at dele den med Skægget. New York – vi ses igen!

/AnneMor

Kommentér

Navigate