Om Anne

Annemor og den moderne familie

Blogger om livet fra 1313 København K. Født og opvokset på Bornholm, men bor nu i en andelslejlighed med min kæreste og vores fælles børn Oscar (2012) og Vigga (2017). Skægget og jeg har nok det, de fleste vil kalde en moderne familie. For ud over de to dejlige hjemmeboende børn har jeg yderligere to skønne bonusdøtre (1993 & 1999). Den ældste er desuden mor til to søde piger (2016 og 2019), så nu har jeg også fået titlen som bonus-mormor. Say what? Jep jeg sagde det jo… – en moderne familie ❤

Arbejde, pligter og alt det midt imellem

Til dagligt arbejder jeg WWF Verdensnaturfonden, hvor jeg bl.a. udvikler koncepter og kommunikationstiltag til vores virksomhedspartnerskaber. Før det sad jeg i knap 5 år i bæredygtigheds-tænketanken/kommunikationbureauet Sustainia, hvor jeg primært arbejdede med kreativ konceptudvikling og storytelling til internationale projekter og events. Jeg har desuden arbejdet freelance med et hav af kommunikationsopgaver og bl.a. bygget digitale universer med websider, blogs, SoMe osv. for flere start-ups. Jeg laver stadig små ad hoc opgaver og skriver indlæg for diverse blogs, magasiner og er tekstforfatter på diverse småopgaver, så hvis du kan lide min stil eller ønsker yderligere referencer, kan du sende mig en mail. Jeg er open for business.

Ellers er jeg familiemenneske med stort F, en garvet globetrotter, der stadig foretrækker rygsækken fremfor rullekufferten og ubetinget musikmenneske der år efter år, trofast er frivillig på Roskilde Festivalen. Jeg er vild med alt indenfor boligindretning, men afhængig af havudsigt, kaffe, tid med mine venner og gode bøger. Har det utrolig svært med uretfærdighed og folk der lyver – men hvem har ikke det?

♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦

Kontakt:
Anne Schärfe
annescharfe@gmail.com
Jeg kan følges på Facebook, Instagram og Bloglovin’ 

Navigate