Om det der med at blogge…

At blogge og blive læst

Først og fremmest vil jeg gerne sige tusind tak til alle jer, der har læst med, delt og liket. Selvom jeg først og fremmest skriver denne blog for min egen skyld og for at skabe noget af mit eget, er det en del sjovere og motiverende når folk læser med.

Hvis I har læst indlægget Anekdoter fra AnneMor ved I, at jeg fra starten har haft mange betænkninger i forhold til det her med at skrive en personlig blog. Det er stadig ret grænseoverskridende for mig at dele ud af personlige ting, men jeg forsøger at finde en god balance. Jeg er da også udemærket godt klar over, at ikke alle indlæg er lige interessante for alle – eller går lige dybt. Men de er alle aspekter i mit liv og det er altid skrevet udfra min personlige holdning. Jeg skriver ikke om ting jeg finder uinteressante eller om produkter, som jeg ikke selv ønsker mig eller allerede bruger. Min ambition er at være ærlig, personlig og troværdig.

Det er sjovt som denne blog fra den ene dag til den anden, fylder utrolig meget i mit liv og jeg bliver simplethen så glad, når jeg en dag har slået rekorden i antal besøgende, sidevisninger eller lignende. Jeg håber, at bloggen med årerne vil vokse og få en fast læserskare, der fortsat kan motivere mig til at dele ud af mine anekdoter. Derfor bliver jeg også så utrolig glad, når I deler mine opslag på facebooksiden og giver mig en håndsrækning i min mission efter flere læsere. Det betyder meget mere end I aner, så tusind tak for det!

Jeg er syg idag og vil spare jer for uskønne portrætter af morgenhår og rød snøftende næse, men her er lige et billede fra en dejlig dag hos min veninde i hendes sommerhus på Bornholm. Skiftede man vintertøjet ud med bikini og kaffen med en kold drink, kunne man godt drømme sig til en lille græsk ø. Kan I se det for jer?  Åhh rejsefeberen stiger – heldigvis er det fredag…
– God weekend derude.

 

Kommentér

Navigate