Påskeferien banker på…

Påskeferie med havudsigt

Det er fredag og hold nu op hvor har jeg glædet mig til lige præcis denne fredag i meget lang tid. Det betyder nemlig, at påskeferien er startet og den har jeg set frem til. Faktisk har jeg ikke rigtig holdt ferie siden julen og jeg trænger SÅ meget til at koble fuldstændig af. Vi har egentlig ikke de vilde planer om kulturdyrkelse i en europæisk storby eller varme eksotiske rejsemål, men imorgen hopper vi på et tog og tager til Bornholm i 5 dage.

Jeg ved ikke, hvad det præcist er, der sker når jeg kommer hjem til mine forældre på Bornholm, men for det meste går jeg fuldstændig ned i gear og havluften overmander mig med en ubeskrivelig træthed de første par dage. Jeg kan sidde i timevis med en kop varm kaffe og benene trukket op under mig i et sofahjørne og bare kigge ud over havet. Det der med at øjnene pludselig kan se langt og ikke bare ind til genboen med alle hans designerlamper, er for mig helt uvurderligt. Jeg elsker at bo midt i København, men mine øjne savner at se langt. Jeg glæder mig til 5 dage i Bornholmerhi, hvor der nok også bliver tid til at se nogle venner, der ligesom os er flygtet ud af byen for at få lidt saltvand i blodet og vind i håret.

Og så håber vi lige på noget af det der gode påskevejr tak! Jeg har nemlig en forestilling om, at jeg skal bruge den sidste halvdel af min påskeferie i vores lille kolonihave. Så hvis der er andre end os, der har planer om at tilbringe de højhellige påskedage i hovedstaden, er der kaffe på kanden og blommer i Maderia i kolonihaven – hvis altså solen skinner.

Indtil da nøjes jeg med fredagsslik og familiemiddag med alle tre børn og barnebarn👊

  

Sådan ser man ud, når man er meget glad for påskeferie… nærmest lidt besat? Scary!

God påske derude!

Kommentér

Navigate