Rodeskuffen

Tycho Brahes UGE

Åhr for h….. altså. Jeg har bare haft en af de der uger, der burde slettes fra kalenderen. Ved egentlig ikke helt præcis, hvorfor det hele har været så op ad bakke, men jeg er godt og grundigt utilfreds med mig selv og min indsats. Jeg har ikke været skarp på mit arbejde, været mega umotiveret, ikke passet min træning, er gået ALT for sent i seng, set for meget dårlig TV, kun fået skrevet et enkelt blogindlæg, haft minus energi og ingen kreative ideer. Men værst af alt er, at jeg er utilfreds med min indsats som mor. Lille O har udfordret mig max denne uge og det hænger jo desværre rigtig tit sammen med, at man er nede på overskud. De kan mærke det, kan de – de små lømler!

Han er kold i røven…

… siger Skægget, når Lille O fuldstændig ignorerer enhver form for irettesættelse. Og efter man har forsøgt sig med adskillige pædagogisk korrekte afledningsmanøvrer efterfulgt af “nu tæller jeg til tre og så..”,  kaster man håndlædet i ringen og enten kommer til at råbe eller smide trusler om “ingen Ipad” eller den klassiske “du ryger på hovedet i seng”. Nederlag!

Jeg har vundet en pris…
Selvom jeg i denne uge helt sikkert vinder prisen som “Scummy Mommy”, skal I ikke snydes for denne uges “Rodeskuffen”. Det der med rod passer overordentlig godt til min sindstilstand og selvom jeg føler mig godt og grundig uduelig i denne uge, håber jeg, at I vil læse med…


Plant træer når du “googler”

Jeg har faktisk gjort én god ting i denne uge. Jeg er begyndt at bruge søgemaskinen Ecosia og det skal du også gøre! Alle de penge, der normalt går til reklameindtægter, når du klikker dig rundt på nettet, bliver i stedet brugt på at plante træer. Så i denne uge har “mit Googleforbrug” plantet 37 træer.

Jeg tror egentlig bare, at det er et plugin Google har tilføjet og det er super nemt at skifte. Det tager 3 klik og du starter lige her: Plant træer!

rodeskuffen


Ugens casa feliz

Jeg vil også gerne eje en bolig med plads til 4 sofaer i stuen og vinduer fra gulv til loft! Bliv inspireret og misundelig her.

Ugens casa feliz


Værd at læse: Love letter

Hvis du kun skal læse ét blogindlæg denne uge – udover mit selvfølgelig – så læs dette “Letter to Earth”, som min dygtige kollega Katie har skrevet som gæsteblogger hos Virgin. Og gør dig selv den tjeneste at læse det til ende.

You don’t need a hero. And you don’t need me. But I need you – we all need you – more than ever before.

Måske er det fordi mine følelser sidder udenpå i denne uge, eller måske er det fordi, jeg brænder for bæredygtighed – men jeg bliver så rørt, når jeg læser hendes ord. Så fyldte med kærlighed og det føles som et brev til en kær gammel ven.

rodeskuffen


Ugens “ART CRUSH”

Jeg har forelsket mig i Leslie Weavers fine portrætmalerier. De forestiller alle kvinder og jeg drømmer om et par stykker, der skal hænge sammen på min billedvæg. Desuden er der flere af dem i fine pasteller, som jo er ultra in i boligen pt. De kan købes på etsy.com og ellers kan du se flere her.

rodekassen IMG_2927 rodekassen


Get-away med Skægget

Jeg drømmer om en get-away med Skægget og turen skal gå til Marokko. Kunne sagtens bruge en hel uge (eller to) dernede, men taget i betragtning af, at Lille O skal passes, må vi nøjes med en forlænget weekend i Marrakech. Er der nogen der melder sig til at passe? Hmmm… måske skulle jeg ha´ skrevet en anden indledning på dette indlæg?

Den italienske fotograf Claudia Corrent har taget nogle fantastiske billeder på hendes tur rundt i Marokko. Se med her og få rejsefeber.

Foto: Claudia Corrent
Foto: Claudia Corrent

State of mind

I skal heller ikke snydes for en streg fra skønne Maren i denne uge. Maren er begyndt at sælge sine tegninger signeret. Hun sælger 25 stk af hver, vælger en ny tegning hver måned og du finder dem her. Hvis jeg skulle købe en, der kendertegner denne uge må det blive denne her:

rodeskuffen


Thank God it´s Friday!

Det var alt i denne uges rodeskuffe, der nok bærer lidt præg af min dårlige lorte uge. Men det stikker ikke så dybt og nu er det heldigvis weekend, hvilket betyder, at der skal indhentes søvn og point på Mor skalaen. Jeg vender stærkt tilbage! God weekend derude…

Kommentér

Navigate